VIGSEL & FÖRLOVNINGAR

Kanske ditt livs viktigaste smycke som du också kommer att bära dagligen. En tydlig symbol för er kärlek. Utforska och diskutera med oss hur du kan få det precis som du vill ha det när det betyder som mest.

Section

Färdiga ringar

Drömringen är vårt eget varumärke. Det ger dig som kund oändliga möjligheter att skapa din egen drömring. Drömringen har också färdiga modeller att välja bland.

 Vi är även återförsäljare av kollektionerna från Georg Jensen, Engelbert, Hans Strömdahl och Flemming Uziel.

Skapa din egen ring

Om du har en idé så kan våra guldsmeder förverkliga den. Har du dessutom gamla guldsmycken som är trasiga eller som du inte har användning för längre kan vi återanvända materialet. Alldeles oavsett får du en alldeles unik handgjord ring.

Så här går du till väga

Kom in med din dröm till oss! Du kan prata med någon av våra erfarna säljare eller direkt med en av guldsmederna. Ha gärna med bilder och idéer på sådant du tycker är snyggt.

Tillsammans skissar vi fram din blivande ring. Du får alltid ett kostnadsförslag innan du bestämmer dig. När vi sätter igång arbetet kan du följa det i dialog med din guldsmed.

Låna med ringar hem

Vill du överraska din kärlek med en ring och en fråga? Det kan vara svårt att vara säker på såväl smak som storlek när det kommer till din kärleks ring.

Hos oss får du låna med ringar hem till det minnesvärda ögonblicket. När väl frågan är ställd, och svaret blev ja, kan vi hjälpa er att navigera rätt i valet av ringar. 

Section