VARUMÄRKEN

Våra utvalda varumärken håller genomgående den kreativa höjd på smycken vi vill erbjuda våra kunder. Hög kvalitet i både material och design är vad du alltid ska kunna förvänta dig av både något som du köper till själv och som du ger bort som en gåva. Kontakta oss om du inte hittar det du söker på sidan, så löser vi detta.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Arock

Arock är varumärket som mer riktar sig till män, men som passar lika bra till alla sorters människor – så länge som du gillar stilen! Smyckena är tillverkade i rostfritt stål 316 och många av dem går att välja med en guld- eller svartfärgad plätering. Arock har också många smycken av läder. På flera modeller finns det utrymme för gravyr. 

Astrid O Agnes

Feminint med attityd! Alla smycken från Astrid och Agnes är tillverkade i rostfritt stål 316. Många av smyckena går att välja med en Rosé-, Guld- eller Svartfärgad plätering.

Drakenberg Sjölin

Drakenberg Sjölin är ett svenskt smyckesvarumärke inspirerade av den nordiska naturens tidlösa elegans. Där ett löv som fallit till marken just vuxit, kommer ett nytt löv att växa igen. Naturen står för ändlös förändring som aldrig slutar väcka känslor. Ett smycke från Drakenberg Sjölin kan användas om och om igen, oavsett var och när. Handgjorda smycken med omtanke skapat i återvunnet 925 sterling silver och 18k guld. 

Drömringen

Drömringen är vårt eget varumärke som erbjuder oändliga möjligheter att skapa ditt eget smycke. Drömringen rymmer också färdiga förslag på många klassiska och moderna ringar. Drömringen kan fås i 18 k rödguld, vitguld, silver och palladium 500.

Engelbert

Engelbert Stockholm är en anrik, exklusiv juvelerarfirma som har drivits av familjen Engelbert sedan Heribert Engelbert först öppnade sin ateljé i Stockholm 1920. Engelbert står för en stilren, nutida design med klassiska och kulturella värden. Detta ger en alldeles egen inneboende själ som är exklusivt för Engelbert. 

Georg jensen

Georg Jensens varumärke står för kvalitetshantverk och tidlös estetisk design, med en historia som sträcker sig tillbaka till Köpenhamn 1904. Georg Jensens stil var starkt påverkad av dåtidens jugendformer, men präglades också av den karakteristiska energi som ger genklang än idag. De klara, böljande formerna förhöjs genom känslig ornamentering, där stiliserade blombuketter och yppiga druvklasar speglar hans sinnliga kärlek till naturen. Idag är den främsta uppgiften att föra mästarens idéer och principer vidare och tolka om dem i design för vår egen tid.

Sif Jacobs

Sif Jakobs Jewellery är känt för iögonfallande och eleganta smyckeskreationer, ofta med en cool nordisk touch. Designen ser glamorös ut och är samtidigt prisvärd. Smyckena är gjorda av 925 sterling silver, en del är pläterade med 18K guld eller 18K roséguld. Sif Jakobs använder högkvalitativa handsatta cubic zirconia stenar som ger smyckena en glamorös look. Sedan grundandet 2009 har varumärket vuxit snabbt och har regelbundet omnämnanden i populära mode- och livsstilsmedier.

Thomas Sabo

Uppmärksamhet på detaljer och höga kvalitetsstandarder kännetecknar företaget. Varumärkets omisskännliga signatur är ständigt i fokus i alla designprocesser. Thomas Sabos princip är att inspirera alla kunder med exklusiva premiumkollektioner i alla prissegment - varje säsong och alltid på nytt.

Blomdahl

Blomdahl tillverkar stilsäkra och allergivänliga smycken för både vuxna och barn. Genom Blomdahls metod erbjuder vi också medicinsk håltagning. Alla Blomdahls smycken tillverkas i nickelfria material och är sköna och praktiska att ha på sig varje dag.

Hans Strömdahl

Anno 1904 började den välrenommerade juvelfattaren Hugo Strömdahl tillverka högklassiga juveler i sin ateljé på Hamngatan i Stockholm. Under andra världskriget etablerade hans son Hans, som var en skicklig affärsman förtaget Hans Strömdahl. Han började designa och tillverka juvel- och pärlsmycken som såldes till återförsäljare i hela landet. Idag driver tredje generationen Strömdahl det anrika företaget Strömdahls Juveler vidare med passion för det gedigna hantverket och den klassiska känslan med det moderna snittet.

Stjärnringen

Stjärnringen är varumärket som har möjligheten att få diamanten att växa! Diamanten som växer innebär att du har möjlighet att byta in den gamla ringen, örhänget eller hänget och få återinvestera nästan hela värdet in i ett nytt smycke. Om du vill kan du också byta färg på guldet eller modell på ringen. Diamanten som växer har funnits i 50 år och Stjärnringen har återvunnit både diamanter och guld i alla år.